Wat kan ZENZIZ voor u betekenen?

Onze gezondheidstoestand hangt in grote mate af van ons vermogen om na een trauma of belasting weer tot een evenwicht te komen. Verstoringen kunnen ontstaan door een verwonding, ziekte, stress of een emotionele shock. Een belangrijke stap naar normalisatie is ontspanning, want juist het laten wegvloeien van spanningen zorgt ervoor dat onze energie weer goed kan doorstromen. Dit zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen, die in ieder van ons zit, zijn werk kan doen en zo de mogelijk aangerichte schade, zowel fysiek als psychisch, kan verhelpen. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen er blokkades ontstaan die uiteindelijk voor een hele waaier van klachten kunnen zorgen. Denk hierbij aan stijve spieren, nek- en rugklachten tot meer ernstige klachten als migraine, depressie, chronische vermoeidheid enzovoort.

De natuurlijke geneeskunde komt dan ook niet in de plaats van de reguliere, klassieke geneeskunde maar werkt aanvullend en ondersteunend. Het is een autonome wijze van behandelen waarbij men ervan uit gaat dat een ziekte een verstoring is van het natuurlijke evenwicht.

De mens wordt in zijn totaliteit bekeken waarbij we er vanuit gaan dat het ziektebeeld deel uitmaakt van het hele persoonlijkheidsbeeld.

 Gezond zijn is in eenheid zijn,

Verbroken harmonie herstellen..